adismartinstal.ro

Camere inspecție video canalizare

Camera de inspecție video a canalizării este o cameră de control al calității
și prima alegere pentru inspecția profesională a scurgerilor, conductelor de
ventilație, coșurilor de fum și multor alte conducte greu accesibile.

Vizibilitate maximă în locuri greu accesibile

Inspecție video canalizare

Inspecție video a coloanelor de canalizare

Cameră de control a calității

Vizibilitate maximă în locuri greu accesibile.

Camera de inspecție video a canalizării este o cameră de control a calității și prima alegere pentru inspecția profesională a scurgerilor, conductelor de ventilație, coșurilor de fum și multor alte conducte greu accesibile.

Inspecțiile video ale canalizărilor sunt necesare atunci când se inspectează starea structurală a canalizării pentru a determina dacă există defecte sau probleme care trebuie reparate, încercând să identifice obiectele străine în conducte și încercând să găsească surse de infiltrare. Informațiile furnizate de sistemul video ajută specialiștii în controlul canalizării sau inspecții video să vizualizeze întreaga imagine a canalelor de drenaj și conductelor de colectare.

Când jetul de presiune se desfundă și este încă puternic înfundat, lucrătorul care face desfundarea poate doar presupune că poate există un blocaj într-o anumită zonă a țevii. Singură soluție disponibilă este utilizarea unui sistem video pentru control sau inspecție.

Inspecția video este o operațiune esențială pentru a determina starea conductelor învechite sau pentru a inspecta lucrările efectuate.

Inspecție video canalizare.

Inspecția video a coloanelor de canalizare este o operațiune importantă pentru a determina starea conductelor învechite sau pentru a verifica starea lucrărilor în curs. Echipamentele CCTV vizualizează interiorul țevilor pentru a determina cauza blocajelor repetate, defecțiunilor de canalizare, locațiilor scurgerilor și multe altele.

Inspecție video a coloanelor de canalizare.

Când folosim inspecția video și de ce?

Când sistemul de canalizare este înfundat în mod repetat, este un indiciu că instalația este deteriorată și trebuie diagnosticată. Inspecția video se face cu ajutorul camerelor speciale introduse în sistemul de canalizare și poate acoperi un traseu de 25-30 de metri. Camera poate înregistra filmări și vă permite să faceți fotografii ale zonei afectate. Camera video are și o funcție de înregistrare. Putem localiza adâncimea țevilor de canalizare cu ajutorul tehnologiei moderne, dar și amplasarea coloanelor deteriorate în drumul către canalul sau coșul de colectare. Folosind un sistem de detectare video în interiorul montanților, putem determina cu precizie dacă țevile sunt blocate de obiecte dure sau resturi alimentare aruncate în canalul de scurgere sau dacă căile de evacuare sunt blocate de depunerile de grăsimi alimentare sau dacă țevile, în special din fontă, s-au crăpat și lasă murdăria să pătrundă în țevi și să le astupe.

De asemenea, putem inspecta noi rute primare pentru evacuarea apelor pluviale sau uzate pentru a ne asigura că lucrarea a fost efectuată corect și că nu există salturi sau garnituri instalate incorect.

De asemenea, putem verifică starea instalațiilor sanitare în interiorul unui alcov sau în spatele unui perete sau tavan din ipsos.