• Luni - Sambata 07.00-21.00 Duminica Inchis
  • 0722.29.66.58 contact@adismartinstal.ro

Servicii Instalatii Sanitare

HomeServicii Instalatii Sanitare
Peste 25 de ani de experienta in Instalatii

Oferim sevicii profesionale in ceea ce priveste lucrarile de Instalatii si Reparatii sanitare, Instalatii Termice si de Climatizare, Instalatii electrice, Instalatii HVAC, Servicii civile, industriale si carotari.

Firma noastra dispune de un personal calificat, cu o inalta pregatire profesionionala, cu experienta de peste 25 ani in domeniul constructiilor.
Angajatii nostri formeaza o echipa de profesionisti: Instalatori electrici, Instalatori sanitari si Instalatori termici precum si de echipamente de lucru de ultima generatie: utilaje de constructii, scule si unelte profesionale. Instalatorii nostri sunt autorizati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.
Ne aflam la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte, programul nostru fiind Non-Stop, pentru a executa lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
Apeland la serviciile companiei noastre va asiguram de cea mai buna calitate a lucrarilor si a produselor folosite si va garantam ca nu veti mai avea probleme in viitor. Profesionalismul ce ne caracterizeaza va va determina sa ne recomandati prietenilor si cunostintelor dumneavoastra.

Avarii, Reparatii instalatii, Reparatii instalatii sanitare, Montaj apometre, Instalatii bucuresti

Reparatii Instalatii Sanitare, Montaj Apometre, Avarii Bucuresti, montare, Instalatori Autorizati, Instalator Autorizat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov

Reparatii Instalatii Sanitare – Instalator Bucuresti – Instalator Calorifere – Reparatii Hidrofoare – Instalator Sector 1 – Instalator Sector 2 – Instalator Sector 3 – Instalator Sector 4 – Instalator Sector 5 – Instalator Sector 6 – Instalator Urgente – Instalator Sanitar – Instalator Instalatii Incalzire – Instalator Non Stop

service-adi-instal

De ce noi

24/7 Disponibilitate

Echipa dedicata

Satisfactie garantata

Estimare gratuita

Reparatii instalatii sanitare

Avarii si reparatii instalatii in Bucuresti ne puteti contacta la:

0722.29.66.58 - Contact